Voor de jongeren binnen de gemeente, maar ook voor hen die geen deel uitmaken van de kerkelijke gemeente willen wij een plaats zijn waar ruimte is om met elkaar te kunnen spreken, bezinnen, vragen te stellen, te kunnen vieren en beleven; een plaats waar je je verhaal kwijt kunt; waar je samen kunt lachen en huilen en zoeken naar een weg voor jou in het leven.
Sinds 1 september 2011 is Toos Hoogesteger werkzaam binnen de gemeente als jongerenpastor.

Voor alle ideeën, verwachtingen, concrete verzoeken, tips en wat verder nog kan, staat de mailbox open: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Activiteiten zullen op diverse manieren worden aangekondigd, o.a. via de website van de gemeente, via de Rotonde en facebook. Toos is mobiel bereikbaar op 06-19548060.
Op FACEBOOK is een groep gevormd voor uitwisseling tussen de jongeren. Wordt vriendjes!!
Toos Hoogesteger groep: jongeren Damsterboord

Door het organiseren van diverse activiteiten kunnen de jongeren met elkaar en met haar in contact komen en kan er een sfeer groeien waarin er ruimte en openheid is om vragen te stellen, verhalen te vertellen en ervaringen te delen. Daarnaast is er tijd en gelegenheid om een persoonlijk gesprek aan te gaan. Het is de uitdaging om jongeren op te zoeken, met hen in contact te komen en te benaderen op een manier die bij hen past. Aandacht voor, en betrokkenheid op de jongeren staan hierbij centraal.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com