Voor het vierde achtereenvolgende jaar zullen Lichtlopers de Paasnacht (30/31 maart) in de stad Groningen doorwaken. Jonge mensen, die door het donker van kerk naar kerk zullen trekken in hartje stad. Samen onderweg naar het licht van de nieuwe morgen. Iedere jongere, die deze ervaring eens op wil doen, is van harte uitgenodigd om mee te lopen.

Voor de jongeren binnen de gemeente, maar ook voor hen die geen deel uitmaken van de kerkelijke gemeente willen wij een plaats zijn waar ruimte is om met elkaar te kunnen spreken, bezinnen, vragen te stellen, te kunnen vieren en beleven; een plaats waar je je verhaal kwijt kunt; waar je samen kunt lachen en huilen en zoeken naar een weg voor jou in het leven.
Sinds 1 september 2011 is Toos Hoogesteger werkzaam binnen de gemeente als jongerenpastor.

Voor alle ideeën, verwachtingen, concrete verzoeken, tips en wat verder nog kan, staat de mailbox open: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Activiteiten zullen op diverse manieren worden aangekondigd, o.a. via de website van de gemeente, via de Rotonde en facebook. Toos is mobiel bereikbaar op 06-19548060.
Op FACEBOOK is een groep gevormd voor uitwisseling tussen de jongeren. Wordt vriendjes!!
Toos Hoogesteger groep: jongeren Damsterboord


We zijn weer van start gegaan sinds dinsdag 11 september om 15.45 uur in de Emmaüskerk.
Wekelijks komen we een uurtje bij elkaar (in ieder geval 6 weken tot aan de herfstvakantie).
We beginnen met thee of ranja, en wat lekkers en kletsen even bij over de afgelopen week of schooldag. Door opdrachten, vertellingen, spelletjes, raadsels, drama en teken- of knutselwerkjes leren we met elkaar over God, verhalen uit de Bijbel, over wat er in de kerk zoal gebeurt. Wat hebben die oude verhalen en wat er in de kerk gebeurt, voor ons te betekenen?

Alle kinderen zijn hartelijk welkom, neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee: we maken het gezellig én leerzaam met elkaar!

Opgeven bij Toos Hoogesteger (jongerenpastor): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06-19548060

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com