kerst

Op kerstavond (24 december) zijn er twee kerkdiensten:

> een vroege avonddienst in Engelbert om 20.30 uur. Net als vorig jaar is er weer een gelegenheidskinderkoor van OBS De Driebond. De Culturele Commissie zorgt voor de aankleding van de kerk.

> Om 22.00 uur is de late avonddienst in Noorddijk. Daar zingt als soliste: Vera Panman. Bekend van vorig jaar! We zijn blij dat Vera weer komt zingen.

De Noorddieker Noabers brengen “hun” Stefanuskerk in kerstsfeer.

In deze beide avonddiensten is er slechts  één collecte en die is bestemd voor Kinderen in de Knel. Meer hierover vindt u op de website van “Kerk in actie”.

Op 24 december (vierde advent) vervalt de ochtenddienst.

> Op kerstochtend (25 december) is er om 10.00 uur dienst in Noorddijk. Een vrolijke ontspannen kerkdienst voor jong en oud met een mooi kerstverhaal, voorbereid samen met de kindernevendienst. Voor jaar kwamen er veel positieve reacties op deze opzet, we gaan er dit jaar mee verder.

In alle drie diensten speelt onze eigen vertrouwde organist Gerard van Reenen.

De laatste dienst van het oude jaar is op zondag 31 december is er om 10.00 uur in de Stefanuskerk in Noorddijk. Het is een meditatieve dienst met liederen poëzie en muziek, voorbereid door enkele gemeenteleden.

Deze dienst ontbreekt in de vermelding in “de Rotonde”. Maar er is dus wel een kerkdienst op 31 december, en wel om 10.00 uur in de Stefanuskerk.

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com