De startzondag voor “Damsterboord” wordt gehouden in verschillende kerkgebouwen en wordt afgesloten met een lunch.
Als werkgroep hebben we “vorig jaar” ook nu als uitgangspunt genomen, derhalve gaan we op de fiets langs de verschillende kerken.

De dienst begint om 9.30 uur in de Emmaúskerk.

Nadat daar een deel van de dienst is gehouden stappen we om ongeveer 10.00 uur op de fiets naar Engelbert. Daar wordt om ongeveer 10.15 uur de dienst vervolgd. Na afloop van het daar te houden gedeelte fietsen we verder richting Middelbert. Daar zal de dienst om ongeveer 11.00 uur worden vervolgd en wordt de dienst ook afgesloten.
Om ongeveer 11.30 uur zitten we dan weer op de fiets om in Kerkenheem gezamenlijk koffie te gaan drinken. Na de koffie wordt de dag beëindigd met een lunch. Dus gezamenlijk soep en brood nuttigen.
Om uiterlijk 13.00 uur is dan het slot van de dag.

Het is uiteraard mogelijk om onderweg in te stappen of eerder te vertrekken tijdens het fietsen en het bezoeken van de kerkdienst delen.
NB Als u niet in staat bent om te fietsen, dan mag u uiteraard ook met ander eigen vervoer de kerken bezoeken. Als dat ook niet mogelijk is, dan is er misschien anderzins autovervoer te regelen. Bel dan even 050-5411169.

De werkgroepleden. 

Roel en Joke van Dijken en Ate Jongeling   

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com