Op zondagochtend 22 september vond de feestelijke opening plaats van  de boerderij Kerkenheem middels een open huis voor de gemeente. Na de kerkdienst in de naastgelegen Stefanuskerk te Noordijk, werd gezamenlijk vanuit de kerk het nieuwe pad naar de Kerkenheem bewandeld. Na het doorknippen van een lint op de nieuwe toegangsbrug is het pand symbolisch geopend.

Vervolgens was er alle tijd om de nieuwe ruimtes te aanschouwen onder het genot van een drankje en hapje. Dit laatste werd vormgegeven in een prachtige taart met het nieuwe, door Joke van Dijken gemaakte, logo van Kerkenheem.

 zie hier een fotoverslag van deze feestelijke gebeurtenis.

 

Middels het doorknippen van het lint door het oudste, in deze dienst aanwezige gemeentelid, (mevr. Dijkhuizen) en het jongste aanwezige lid, (Pieter Heiner) werd de nieuwe verbindingsbrug tussen de Stefanuskerk en het nieuwe Kerkenheem geopend.

op weg van de Stefanuskerk naar Kerkenheem. 50 meter verderop

De opgeknapte molen, aan het begin van het 'kerkenpad' refereert naar de vorige bewoners: de familie van der Molen

De gemeente neemt bezit van Kerkenheem

eerste even rondkijken

De kindernevendienst had geheel in stijl, ook een stevige bouwconstructie gemaakt van spaghetti en spekjes

Henk van Dijk voert het woord.

Annie van Dam (afgevaardigde werkgroep Pastoraat) en Ben Spruitenburg (afgevaardigde werkgroep Diaconie) snijden de prachtige taart aan.

ondertussen hadden de kinderen in de tuin van de boerderij een heus Kerkenheem-konijn gespot. Deze moest uiteraard ook op de foto.

Joke van Dijken heeft het logo gemaakt welke gebruikt gaat worden voor alle communicatie tbv Kerkenheem. Het is een knipsel!!

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com