We willen gemeenteleden van "Damsterboord" graag uitnodigen om op zondag 23 juni 2013 weer mee te doen aan de zomerbrunch.
In Noorddijk is op die ochtend een dienst van Schrift en Tafel met en voor de kinderen met een beeldende preek over brood. Daarmee wordt het jaar voor de kinderen afgesloten, dus een feestelijke aangelegenheid. Na de dienst steken we over naar de tuin van de (oude) pastorie om gezellig koffie te drinken met iets lekkers er bij. De leiding van de kindernevendienst zorgt voor (kinder)vermaak. Om ongeveer half één gaan we genieten van een brunchbuffet tot een uur of twee. Bij slecht weer houden wij de brunch in de pastorie.

Natuurlijk wordt er ook iets van u verwacht!
We willen graag van iedereen (elke familie) die meedoet een bijdrage aan deze maaltijd. Wilt u iets lekkers maken of kopen, zoet (voor bij de koffie of als dessert) of hartig. Hebt u al een idee? Graag 2 keer zoveel meenemen als u zelf (en uw familie) zou eten. Uw bijdrage kunt u voor de dienst inleveren in de pastorie. Voor koffie en drankjes wordt gezorgd.
Kunt u ook eigen (tuin)stoelen meenemen? Er zijn er natuurlijk wel een aantal stoelen maar niet genoeg voor iedereen.
Doet u mee?

Dan wel graag van te voren opgeven bij Ammy de Raad:
050-5412118 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook graag melden wat u meeneemt zodat we eventueel nog een beetje kunnen ruilen en aanpassen.

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com