Binnenkort is het zover en kan Kerkenheem als ons nieuw kerkelijk centrum in gebruik worden genomen. De laatste periode is er helaas veel vertraging ontstaan, zodat de officiële opening pas na de zomervakantie zal plaatsvinden. Voor die tijd zullen we er al wel gebruik van gaan maken.
Het gebouw is voor veel meer geschikt dan alleen het gebruik op de zondagen of een gemeenteavond. Met name kleinschalige culturele activiteiten lijken hier kansrijk. Om alle mogelijkheden van het gebouw at uit te proberen willen we graag een soort van feestcommissie uit de gemeenteleden samenstellen die in een periode van 4 tot 6 weken allerlei verschillende activiteiten die zowel in als buiten de wijk gebeuren ook in Kerkenheem te laten plaatsvinden . Op die manier kunnen veel mensen kennis maken met het gebouw en de gebruiksmogelijkheden.
Om dat mogelijk te maken zoeken we mensen die in de komende maanden mee willen helpen een boeiend programma van activiteiten samen te stellen.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Henk van Dijk 050 5491349, Jan Wilts 050 2808863 of Tholejan Wierenga 050 5414587
We hopen op een royale opgave

Namens de werkgroep kerkrentmeesters
Henk van Dijk

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com