Op donderdagmiddag 9 mei 2013 wordt in Noordhorn de jaarlijkse Hemelvaartontmoetingsdag gehouden. Spreker is: dr. Sjaak van den Berg, missionair predikant verbonden aan de Martinikerk wijkgemeente in Groningen. Hij zal vertellen over en het een en ander laten zien van het missionaire werk in en rond ‘Het Pand’ in de Korrewegwijk; als ook de toekomstplannen toelichten rond de uitbreiding van de diverse activiteiten. De bedoeling is op deze manier de band tussen het missionaire werk in de Stad en het achterland, de drie noordelijke provincies, te verstevigen. Ook komt de vraag aan de orde wat de plaatselijke kerkelijke gemeenten op hun beurt weer kunnen leren van het missionaire werk in de stad Groningen.


Vanaf 14.00 uur is er ontvangst met koffie, thee en fris in gebouw “De Wegwijzer”, aan de Oosterweg (vlakbij de Hervormde Kerk) in Noordhorn. Het programma begint om 14.30 uur met een gezamenlijke opening. Naast het hoofdprogramma met dr. Van den Berg, zijn er ook speciale programma’s voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar en voor tieners van 10 jaar en ouder. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas. Deze middag van ontmoeting en bezinning wordt met een broodmaaltijd afgesloten. De toegang, inclusief broodmaaltijd, is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

’s Avonds is er een Jongerenontmoetingsavond in “De Wegwijzer”. Leo Blees, uit Damwoude, zal de avond leiden. Het gaat dan over: www.hoe communiceren wij met God?.com. Dit lijkt het adres van een website, maar dat is het niet. Het gaat over een andere vorm van communiceren en contact leggen. Leo hoopt de jongeren zo te prikkelen om samen met elkaar na te denken over bidden tot God.
Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Alle jongeren – ongeacht leeftijd – zijn hier hartelijk welkom! Rond 21.45 uur wordt deze jongerenavond afgesloten.

De Hemelvaartontmoetingsdag & de Jongerenontmoetingsavond zijn een initiatief van de provinciale afdelingen van de Gereformeerde Bond in Friesland en in Groningen/Drenthe. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.gereformeerdebond-friesland.nl of anders bij ds. J. Noordam, Drachten, telefoon 0512 – 330343, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com