Op zondag 9 juli is er een gemeentezondag. Het thema is ‘mensen en bomen’. In de dienst stappen de oudste kinderen van de nevendienst over van de kerkdienst met nevendienst naar het geheel kunnen bijwonen van de kerkdienst.

Na de dienst drinken we koffie (met wat lekkers erbij) in Kerkenheem. Daarna volgt er en gevarieerd programma. Rond kwart voor één is er een lunch en daarna vervolgt het programma. Om uiterlijk drie uur sluiten we de gemeentezondag af.

Een paar tips:

De lunch. Het lijkt ons een mooi idee dat ieder iets voor de lunch meeneemt …. voor een ander. Het hoeft niet meer te zijn dan voor een persoon. Alles mag. Lekkere gesmeerde boterhammen met kaas, een stevige krentenbol, een kleine salade, een stukje quiche, wat koude pasta, pannenkoekjes of wat dan ook. Één portie, voor één persoon. Er staat een tafel klaar waarop we alles uit kunnen stallen en ieder kan er iets af nemen. Voor drinken wordt gezorgd. Dat wordt vast een bijzonder buffet! U kunt uw lunchpakket voor de dienst desgewenst afgeven in Kerkenheem. Drinken staat klaar.

Uw smartphone. Als u heeft: neem uw smartphone (of fototoestel) mee. Dat kunt u in het programma gebruiken. Denk ook aan het verbindingskabeltje waarmee uw apparaat aan een laptop verbonden kan worden. Heeft u geen smartphone of laat u hem liever thuis: geen probleem, als er maar een aantal aanwezig zijn.

Liedboek. In de dienst heeft u een Liedboek nodig.

 

Programma

10.00 kerkdienst

11.15 koffie

11.45 creatief ochtendprogramma, ieder kan meedoen

12.45 lunch - neem een lunch mee voor een ander!

13.30 een bol wol, een draad ....?

13.45 creatief middagprogramma

14.45 afsluiting

15.00 einde

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com