Vrijwilligers gevraagd die het leuk zouden vinden om  af en toe een uurtje in de week op donderdagmorgen van 10.30 tot 11.30 mee te doen in de openbare bibliotheek in het DOK met de spelbox. Dit is een project dat  vanuit Han Stoffer Gezondheidsmanagement is opgezet. De gemeente is opdrachtgever. Studenten van de Hanzehogeschool hebben een ondersteunende rol. Er wordt samengewerkt met de Zijlen bij het ondersteunen en stimuleren van bewoners van De Zijlen. Bewoners van de NOVO kunnen ook meedoen.

Het leuke van dit alles is dat er veel Samenkringers aan mee doen. ( o.a. Eildert, Henny, Anneke, Kees, Rijnko). Voor het wekelijks samen spelen met de spelbox zoekt men buurtbewoners die het  “quiz-achtige spel” mee willen spelen met de bewoners. Het gaat via een powerpointpresentatie. De spelleider is nu een enthousiaste student die het erg leuk doet vind ik. Het is erg gezellig en staat nog in de kinderschoenen. Alle input van buurtbewoners is welkom.

Mochten jullie het leuk vinden om een keer te komen kijken en mee te doen, wees welkom. De spelbox-activiteit wordt niet in de schoolvakanties gehouden. Bij vragen kunnen jullie me altijd bellen (5416794) of mailen.(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Opgeven kan ook via mij.

Lizette Gemmink

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com