Filmavond in Kerkenheem, Maandag 12 januari 2015

De kerkelijke gemeente Damsterboord (PKN) organiseert thema-avonden voor een breed publiek. De thema-avonden in 2015 staan in het teken van interculturele en interreligieuze ontmoetingen. Op 12 januari 2015 presenteren we de film:

"Des Hommes Et des Dieux"

Programma:

19.00 uur, ontvangst met koffie

19.30 uur, vertoning film

21.30 uur, kort napraten over de film

22.00 uur, einde

                           

 om de flyer uit te printen/op te hangen, zie:

De film

Een klooster, hoog in de Maghrebijnse bergen. Acht monniken leven er in harmonie met hun islamitische dorpsgenoten. Terreur en geweld krij-gen echter de overhand in de regio. Ondanks het toenemende gevaar, groeit de vastberadenheid van de monniken om te blijven. Als ze besluiten om enkele gewonde terroristen te behandelen, reageren de autoriteiten furieus en zetten hen onder druk om terug te keren naar Frankrijk.

Route Kerkenheem:

Kerkenheem ligt in Noorddijk en is met buslijn 3 bereikbaar, halte Mooiland. Vervolg de route zoals op de route beschrijving hiernaast.

Met de auto is Kerkenheem bereikbaar vanaf de Rijksweg naar Delfzijl, afritLewenborg, "Bakboordswal", daarna eerste afslag rechts, "Noorddij-kerweg". Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover de Stefanuskerk. Via het pad naar de kerk en de witte voetbrug bereikt u Kerkenheem.

Kerkenheem, Noorddijkerweg 12, 9734 AT Groningen

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com