Zoals u op meerdere plekken hebt kunnen lezen bezinnen we ons binnen de kerkenraad op de toekomst van onze gemeente. Inmiddels zijn we ook in gesprek geweest met een aantal gemeenteleden. Hierop komt na de zomer een vervolg, waarbij we de hele gemeente uitnodigen om over dit onderwerp mee te denken en te praten op verschillende gespreksavonden.

Nu eerst hebben we een enquête samengesteld waarin we allerlei vragen stellen over de waarde en betekenis van onze kerk of gemeente. We vragen u om mee te doen met deze enquête, zodat we een beter idee krijgen over dat wat er leeft binnen onze gemeente.

We zien de enquête als een peiling, een uitgangspunt voor het gesprek dat we met elkaar verder zullen voeren over de toekomst van onze gemeente.

» U kunt de enquête hier downloaden

 

De Walfried Parochie en protestantse gemeente Damsterboord willen zich inzetten voor een milieubewust kerkzijn. Zo is onlangs het FairClimateprogramma van ICCO en Kerk in Actie ondertekend. Eén van de resultaten daarvan is de Digitale Rotonde. Door minder papier te gebruiken sparen we het milieu. 

 

 

 

24-mei-2018: Vanwege de nieuwe privacywetgeving kan de Digitale Rotonde op deze webpagina voorlopig niet geopend en ingezien worden.

 

 


Prijzen verhuur Stefanuskerk en Kerkenheem
 
Voor de huur van de gebouwen geldt een tarief per dagdeel of per meerdere dagdelen. De dagdelen voor het gebruik van kerk en Kerkenheem zijn als volgt:
Morgen:  van 07.30 – 12.00 uur
Middag:  van 12.30 – 17.00 uur
Avond:  van 18.00 – 22.30 uur
Een deel van een dagdeel wordt gelijkgesteld aan een dagdeel. Voorbeeld: iemand huurt de grote zaal van Kerkenheem vanaf 15.00 uur tot 20.30 uur, dan wordt dit gezien als 2 dagdelen achtereen.

De huurder laat de ruimte opgeruimd achter. Dit gebeurt binnen de huurtijd. Om 22.30 uur vertrekken de laatste huurders. De beheerder of koster sluit om 23.00 uur af.


Prijzen verhuur 2018

Prijzen verhuur Stefanuskerk

Kerkzaalhuur: € 275 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen € 412,50
Voor oefendoeleinden o.i.d. per dagdeel € 100 met verwarming, € 75 zonder.

Huur gebruik orgel, € 40
Gebruik orgel inclusief huisorganist Stefanuskerk € 100,--

Klokluiden € 10

Prijzen verhuur Kerkenheem

Grote zaal: €125 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen €187,50
Kleine zaaltjes: € 50 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen € 75
Hele gebouw: €200 per dagdeel, 2 dagdelen achtereen €300
Voor catering, ook voor koffie en theezetten, moet iedereen zelf zorgen.
Eindtijd in geval van huur in de avonduren 22.30 uur, waardoor om 23.00 uur afsluiting van het gebouw effectief kan zijn i.v.m. potentiele overlast voor de bewoners.

N.B. Bij gelijktijdige huur van kerk en Kerkenheem is er een korting van 20% op de huurprijs van Kerkenheem

Adres:

Stefanuskerk,
Noorddijkerweg 14/16,
9734 AT Groningen.

Informatie/contact:

Koster: Martina Panman
emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06 50589117

 

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com